Keramisk elektrisk ring til sprøjtestøbemaskine

Keramisk elektrisk ring til sprøjtestøbemaskine
Produktdetaljer

Injektionsstøbemaskine dedikeret keramisk elektrisk ring

Keramisk varmespole Introduktion: Keramisk varmespole anvendes ikke generelt i glimmerproduktionslinjen, men brugen af keramisk ledning gennem vejen, så kraften i keramisk varmespole end gennemsnittet til 0,5 til 1,5 gange. Varmeelementet er lavet af importeret rund ledning og fjederformet til en keramisk strimmelring. Yderbeklædningen er lavet af japansk fremstillet rustfrit stål, og midten er lavet af høj temperaturisolerende bomuld (aluminiumsilikatfiberplade) for at forhindre, at temperaturen lækker ud. Keramikstrimmel er en højfrekvent keramik med hurtig varme, hård og ikke sprød, deformation i høj temperatur er ikke let at aldre og så videre.

Keramisk elektrisk ring Funktioner:

1, keramisk elektrisk opvarmning med hurtig varme, varme jævnt, arbejdsstabilitet.

2, keramisk elektrisk ring med temperatur ikke lækker, kan spare energi, ydre dæksel er ikke varmt for hånden, arbejdssikkerhed.

3, high power keramiske elektriske skød, brugen af keramiske wire threading måde end den gennemsnitlige effekt at være 0,5 til 1,5 gange

4, keramisk elektrisk opvarmning ring med Europa og USA høj temperatur varmeledning, med hurtig afkøling, varme jævnt, høj temperatur stabilitet og andre egenskaber, kan bruges i lang tid ved 600-800.

5, keramiske elektriske ringprodukter, lang levetid på grund af ældning af råmaterialer ved en langsommere temperatur, så produktet har lang levetid.

6, keramisk elektrisk spole i overensstemmelse med de nationale GB tekniske krav. Effektafvigelse + 5% ∽-10%. 7, elektrisk elektrisk spole elektriske styrke: spænding 1500v / 50Hz sinusformet AC spænding test, 1MIN ingen nedbrydning fænomen.


TianChengQianHai er en ISO 9001 certificeret virksomhed specialiseret i fremstilling og markedsføring keramiske elektriske ring til sprøjtestøbemaskine. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: keramiske elektriske ring til sprøjtestøbemaskine, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide