Elektrisk termisk opvarmningsring til sundhedspotte

Elektrisk termisk opvarmningsring til sundhedspotte
Produktdetaljer

Brugerdefineret behandling: Ja

Effekt: 1500 (W)

Overfladestørrelse: Kan tilpasses efter kundens krav (mm)

Tykkelse: 0,4 (mm)

Anvendelsesområde: Multifunktionel kaffemaskine glas sundhed pot mode kaffemaskine afkok kedel el-kedel

Produktcertificering: CQC, ISO9001

Mærke: Jiachuang

Model: JC-FRQ

Detaljeret beskrivelse

Opvarmningsrøret er lavet af rustfrit stål af rustfrit stål, modificeret oxidpulver, højmodstandsbelastningsledning, rustfrit stål og andre materialer. Det er lavet gennem avanceret produktionsudstyr og teknologi og har streng kvalitetskontrol. Produktserien kan installeres i hårtørrer Rør eller andre stationære flydende varmeanlæg. Elektrisk opvarmningsrør er viklet på overfladen af almindelige komponenter metalvarme, sammenlignet med almindelige komponenter for at udvide varmeområdet 2 til 3 gange, det vil sige, at de tilladte overfladekomponenter belastning er 3 til 4 gange de almindelige komponenter. På grund af komponentens forkortede længde reduceres enhedens varmetab. Under samme strømforsyning har enheden fordelene ved hurtig opvarmning, ensartet opvarmning, god varmeafgivelsesevne, høj termisk effektivitet, lang levetid, lille opvarmningsenhedens størrelse og lave omkostninger. Ifølge brugerens krav til et rimeligt design, let at installere.

Proces: opvarmningsrør Det er viklet rundt om varmeslangen i den ydre overflade af varmen fra rollen.

Anvendelser: Anvendes til multifunktionel te, glas sundhedspotte, afkok dampkande, el-kedel og andre apparater.

Egenskaber: god varmeafledning, høj termisk effektivitet.

Vores fabrik er specialiseret i produktion af alle former for elvarmerør på grund af nem brug, med hurtig opvarmning, lav termisk duktilitet, termisk effektivitet, strømforbrug, lang levetid og andre egenskaber, det kan opvarmes stille eller flydende luft, kan nedsænkes i vand eller andre væsker i opvarmning og smelte let metal og metal form opvarmning.

304 varmeplade af rustfrit stål opvarmes af opvarmningsrøret 304 i opvarmningsmaterialet. Anvendes hovedsagelig i elkedler, sundhedspotter og andre husholdningsapparater, der anvendes til opvarmning. Har følgende fordele: Overfladeffekt, luftvarmeoverfladebelastning 2 til 4 gange.

304 rustfrit stål opvarmningsrør meget kompakt, kompakt struktur.

Varme rør struktur: Magnesiumoxid er placeret mellem modstandskablet og rørvæggen, der anvendes til isolering mellem modstandskablet og rørvæggen. Samtidig har magnesiumoxidpulver god termisk ledningsevne. Imidlertid magnesiumoxidpulver og har en stærk hygroskopicitet, så når den bruges til at gå gennem fugtbestandig behandling (magnesia pulver modificeret eller elektrisk rørforseglingsproces)


TianChengQianHai er en ISO 9001 certificeret virksomhed specialiseret i fremstilling og markedsføring electrothermal opvarmning ring til sundhed potten. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: elektrotermisk opvarmning ring til sundhed potten, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide