Højtemperaturvarmerør

Højtemperaturvarmerør
Produktdetaljer

Først, produktoversigt:

Enhovedvarmerør, også kendt som engangsvarmerør, patronvarmer (patronvarmere), er et varmeledning (rørformet varmeelement) af a. I slutningen af ​​90'erne på grund af den omfattende brug af elektriske rør i Kina er formen på elvarmerøret også meget. I det sydlige Kina kaldes elvarmerøret til dette ene stikkontakt et enkeltledet elvarmerør eller et enkeltstrøms elvarmerør. af.

I fremmede lande, kaldet patronvarmeren, er også en slags billede, der hedder, fordi patronskallen er cylindrisk, den ene er blokeret, og Kina kaldes enkeltledet elvarmerør er et tilfælde at.

For det andet er standard enkelthovedtegninger:

For det tredje, produkt standard klassifikation:

Standard klassifikation af enkelthovedvarmerør

1, enkelthovedvarmerør ifølge formpunkter, generelt opdelt i:

① mikro-enkelt varme rør: diameter Φ3 ~ Φ5,9 mm

② standard enkelthovedvarmerør: diameter Φ6 ~ Φ25 mm

③ stort enkelthovedvarmerør: diameter Φ25 ~ 100 mm

④ to halvcirkel enkelthovedvarmerør: to halvcirkulære enkelthovedstrømforsyningsrør er et almindeligt enkeltløbende elvarmeelement forbedret produkt, der er lavet af et halvcirkulært varmeelement af foldet, egen anvendelse foldet efter spændingen Med støbehullet for at opnå et nært samarbejde med effektdensiteten er lang levetid, høj termisk effektivitet en udskiftning af enkeltvarmeformede varmeelementer, specielt til kravene til høj temperatur, opvarmning af høj temperaturvarme.

⑤ Flade enkelthovedvarmerør: Dette produkt er det mest effektive som et varmeelement i forme med specielle offermiljøer, og nogle af dem anvendes i koniske huller. Og andre udstyrsproducenter at bruge.

⑥ Firkantet enkelthovedvarmerør: Dette produkt er det mest effektive varmelegeme i forme til specielle offermiljøer, og nogle bruges i konisk hul.

⑦ kegleformet elvarmerør: Dette produkt er i det specielle offermiljø som et varmelegeme i formen af ​​det mest effektive, der anvendes en smule koniske hulhul.

⑧ hult enkelthovedet varmepumpe: brugen af ​​enkelthovedet rørhult rør for hurtig opvarmning af luften.

2, ifølge standardudløbet er enkelthovedvarmerør generelt opdelt i:

① uden for enkelthovedvarmerøret: ledning af rustfrit stål fører fra varmeledningen, udefra adgang til høj temperatur linje. Denne proces er standardprocessen.

② i bly-ledet varmepumpe: Højtemperaturledning direkte fra varmeledningen fører til den høje pris for denne proces, men ikke let at bryde.

③ blødtråds enkeltrørede varmepumpe: ledninger af rustfrit stål fører fra varmepumpen indeni, læg et glasfiberhus på ydersiden. Denne proces er billig, ikke let at bryde.

3, ifølge procespunkterne er enkelthovedvarmerør generelt opdelt i:

① højdensitets enkelthovedvarmerør: brugen af ​​magnesiumstangsstang omkring ledningsproduktionen. Generelle ultrahøjt-kraftige enkelthovedede rør og høj-effekt enkelthovedet rør fremstilles til processen.

② lav-density single-head varme rør: brugen af ​​magnesiumoxid rør lavet af silke. Almindelig medium-effekt enkelt-ledet rør og lav effektdensitet er fremstillet til processen.

③ PTC temperaturregulering enkelthovedvarmerør: brugen af ​​sjældne jordmetaller i stedet for den traditionelle elektriske ledningsproduktion, produktet kan han bruge modstandsegenskaber for sjældne jordarters metaller til automatisk at kontrollere temperaturen.


TianChengQianHai er en ISO 9001 certificeret virksomhed specialiseret i fremstilling og markedsføring høj temperatur varme stang. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: høj temperatur varme stang, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like