Immersion Skrue Plug Tubular Varmeapparater Til Varm Opvarmning

Immersion Skrue Plug Tubular Varmeapparater Til Varm Opvarmning
Produktdetaljer

Neddykket elvarmer, som navnet antyder, er elvarmeren nedsænket i væskevarmen, hovedtræk skyldes den elektriske varmeapparat nedsænket i væsken, den energi, der udsendes af elvarmeren, opvarmes væskeabsorption, så energieffektiviteten er meget høj, plus lille størrelse, nem at kontrollere osv., er meget udbredt inden for olie, kemiske og metallurgiske felter, den petrokemiske industri er det ideelle varmeoverføringsudstyr. Der er mange typer af elektriske varmelegemer, de mest almindeligt anvendte gevindskårne, flangede mv. Varmelegemer fremstillet af elektriske varmeelementer, flanger, der er egnet til opvarmning af store, mellemstore og små beholdere, opbevaringstanke. I olie, vand, viskositet og andre væsker, smeltede materialer og gasser.

Har en god tætningsydelse, herunder højdensitetsvarmer til kompressoren, der er ideel til opvarmning af det ideelle produkt. Produktudgangseffekt og indbygget temperatursensor, forbindelseskasse kan udformes efter brugernes krav til vandtæt, støvtæt, eksplosionsbeskyttet og andre typer.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring nedsænkning skrue plug rør rørformede varmeapparater til flydende opvarmning. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: nedsænkning skrue plug rørformede varmeapparater til flydende opvarmning, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like