Infrarød strålingsvarmerør til elektromagnetisk ovn

Infrarød strålingsvarmerør til elektromagnetisk ovn
Produktdetaljer

Infrarød strålevarmerør

Kort introduktion: Infrarød strålevarmerør

Infrarød strålevarmerør

Jeg plante for at acceptere tilpassede ikke-standardiserede produkter, tilpasset efter kundernes efterspørgselsbehandling.

En filamentøs radiator lavet af varmebestandigt sjældent metal er omsluttet i en speciel gennemsigtig kvartsglaspære efter at være viklet af en særlig proces og derefter vakuumiseret og fyldt med en inertgasblanding. Dette opvarmningsrør i kraften genereres efter en vis bølgelængde af infrarød strålingsenergi, med høj styrke, høj termisk effektivitet, høj penetration, lavt energiforbrug bemærkelsesværdige træk. Det overvinder fuldstændigt det almindelige mælkeglas infrarøde varmesystem vakuum, termisk inerti, lav temperatur kontrol nøjagtighed, lav termisk effektivitet, kort levetid af de iboende mangler. Anvendelsen af en sådan varmelegemevarmer, luftvarmer, ovn, bage og andet opvarmningsudstyr kan i høj grad forbedre arbejdseffektiviteten, forkorte opvarmningscyklusen, spare energi og reducere varmeomkostninger, der har været meget udbredt. Og brugen af infrarød stråling varme teknologi, uanset om det er opvarmet emne eller miljøet er ikke forurenet. Derfor er det høje infrarøde strålevarmerør et ægte "grønt produkt".

Infrarød er en af de mange usynlige stråler i solens stråler, opdaget af den tyske forsker Huo Xuer i 1800, også kendt som infrarød varmestråling, han splittede solen med et prisme for at åbne i en række forskellige farvebånd. termometer på plads, forsøger at måle varmeffekten af lys i forskellige farver. Resultaterne viste, at termometeret uden for det røde lys varmer hurtigst. Det konkluderes, at i solspektret skal det røde lys ude være usynligt lys, hvilket er infrarødt. Kan også bruges som transmissionsmedium. Bølgelængden af det infrarøde lys i solspektret er større end det synlige lys med en bølgelængde på 0,75-1000 μm. Infrarød kan opdeles i tre dele, dvs. nær infrarød, bølgelængden på (0,75-1) ~ (2,5-3) μm mellem den mid-infrarøde bølgelængde på (2,5-3) til (25-40) μm; langt infrarød, bølgelængden er mellem (25-40) ~ l000μm.

Virkelig infrarød nattesyn er en fotomultiplikatorrør billedbehandling, og teleskopprincippet er helt anderledes, kan ikke bruges i løbet af dagen, dyrt og har brug for strøm til at arbejde.

I nærheden af infrarød eller kortbølget infrarød trænger bølgelængden på 0,76 til 1,5 mikrometer dybt ind i legemsvævet, ca. 5 til 10 mm; langt infrarød eller langbølge infrarød, bølgelængde 1,5 til 400 mikron, hovedsagelig ved absorption af hudoverflade, penetrationsdypen er mindre end 2 mm.

Fjern infrarød radiator form:

0 Ifølge formen er opdelt i et enkelt rør, Luan rør, Omega-type, U-formet, runde, pære type, spiral type og så videre. Ifølge farven kan opdeles i farvet (sub-adskillige) og gennemsigtig, ifølge funktionen kan deles wolfram filament, nikkel-krom legering wire varmeledning, kulfiber varmeledning [1] osv., Kortbølge infrarød stråling, mens udstråling af langbølge infrarød stråling. Kan også opdeles i forgyldt reflekterende lag og hvidt reflekterende lag for at øge dets strålekapacitet, hvilket gør det mere effektivt og energibesparende. I øjeblikket meget udbredt eller wolfram filament og kulfiber som hovedvarmen materiale infrarød radiator.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring infrarød stråling varme rør til elektromagnetiske ovn. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: infrarød stråling varme rør til elektromagnetiske ovn, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide