Hot Air Gun Mica Bracket Varmeelement Kerne

Hot Air Gun Mica Bracket Varmeelement Kerne
Produktdetaljer

Vi er specialiseret i at designe og producere alle former for elvarmer produkter, som vigtigste produktion er forskellige af varmeapparater, såsom varmeapparat bånd af elektriske termoer, elektrisk kop, vand springvand, elektrisk kasserolle, affugtning; brødrister glimmervarmer, smart toilet aluminiumsfolievarmer, glimmervarmer stativ elvarmerapparat, befugtningsvarmerelement, glimmervarmer kerne af hårtørrer, elektrisk bælgetørrervarmer, højteknologisk toilet glimmervarmerelement, aluminiumsfolievarmer til intelligent toilet, tørretumbler maskine, glimmerplader af elektrisk jern, varmepumpe, kaffemaskine, stekepande, pattypan, plastmaskine, og herunder nogle glimmerplader til håndværk mv. ... 15000 stykker, tilstrækkelige humane og materielle ressourcer og professionelle på produkter.

Vi har et professionelt team inden for forskning og design. Vi har ISO 9001-2008 certifikat i 2010, og vi er strenge for at gennemføre standardiseringen af ISO 9001: 2008 og andre certifikater for produktion, at købe det høje materiale fra den berømte mærkeleverandør , at udstyre højpræcisionsmaskinerne til testen. Al produktion og design nå den avancerede standard.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring varmluftspistol glimmer beslag varmeelement kerne. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: varmluft pistol glimmer beslag varmeelement kerne, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like