Jiachuang Varmeelement OEM Glimmer Håndtørrer Opvarmning Element

Jiachuang Varmeelement OEM Glimmer Håndtørrer Opvarmning Element
Produktdetaljer

glimmer håndtørrer varmeelement

(1) Vi kan producere alle typer glimmer varmeelement / glimmer varmelegeme, som har bred anvendelse i el- eller varmeindustrien.

(2) Vi kan tilbyde glimmer varmeelement / glimmervarmer følge kundens tegning eller prøve.

Glimmer opvarmning kerne er lavet af den fineste nikkel krom wire og glimmer ark. Glimmerbæreren er snoet med den rigtige ledning, i nogle tilfælde klæbes af to glimmerdele. Glimmer opvarmning kerne med succes løse problemet med delaminate, der kommer fra forskellige ekspansibilitet af forskellige materialer. Sammenligner med opbygningen af konventionel luftvarmer, har den bedre varmeffektivitet, meget lettere og tyndere.

Funktioner

1. Energieffektiv

2. Økonomisk

3. Pålidelig

4. Glimmer og højkvalitets resistentråd

5. Ensartet varmefordeling

6. Hurtig opvarmning

 

Vær opmærksom på, at inden vi laver glimmervarmeren, skal vi først vide, hvilken watt, spænding, dimension og hvor du skal bruge disse glimmervarmer. Men hvis du ikke har disse oplysninger, skal du ikke bekymre dig, vi har et professionelt team til at designe for dig.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring jiachuang varmeelement oem glimmer håndtørret varmeelement. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: jiachuang varmeelement oem glimmer håndtørrer varmeelement, Kina, leverandører, fabrik, producenter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide