Air Conditioning Isoleret Ptc Varmeapparat

Air Conditioning Isoleret Ptc Varmeapparat
Produktdetaljer

Aircondition Isoleret ptc varmelegeme

PTC-hjælpevarmerprodukter er hovedsageligt til den centrale klimaanlægs ende af kittet og mere end en påhængskøretøj, gratis slæb, mere end den klimatiserede ende af pakken. PTC keramiske varmeelementer, der består af en række enkelt-chip kombination af parallel og bølgepap aluminium efter høj temperatur cementerede komponenter, denne type PTC varmeapparat har en lille termisk modstand, høj varmeoverførsel effekt og langvarig brug af lav effekt dæmpningsfordele ved en fremtrædende funktion Ligeledes ligger i sikkerhedspræstationen, det vil sige i tilfælde af blæserophæng, PTC-varmelegeme på grund af utilstrækkelig afkøling, vil effekten automatisk falde kraftigt, så opvarmes overfladetemperaturen ved Curie temperatur omkring (normalt 250 ℃ op og ned), For ikke at producere, såsom elvarmer varmeflade overflade "rød" fænomen. Desuden lyser den overordnede form af PTC-varmelegemet meget nemt i maskinen.

Elektriske parametre: Nominel spænding 220V

Nominel frekvens: 50Hz

Isolationsmodstand: ≮100 MΩ (normal tilstand)

Elektrisk styrke: 1500V / min

L Størrelsesområde: 100 ~ 800 mm (valgfrit)

Nominelt effektområde: 500 ~ 3000 W (valgfrit)

Maksimal effektafvigelse: + 5% ~ -10%

Den maksimale startstrøm: <1.5 a="">

PTC-elementet modstår spænding: 450V

Termisk beskyttelse for tiden: 3 ~ 8min

Effektdæmpningshastighed: ≤ 9% (inden for 1000 h)

Maksimal overfladetemperatur: 270 (℃)


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring aircondition isolerede ptc varmelegeme. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: air condition isolerede ptc varmelegeme, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide