Forventet stigning i efterspørgslen Ikke-jernholdige metaller Noterede virksomheder Ansigtsrevurdering

Forventet stigning i efterspørgslen Ikke-jernholdige metaller Noterede virksomheder Ansigtsrevurdering
Produktdetaljer

I første kvartal af 2018 fortsatte de europæiske og amerikanske økonomier at komme sig. Vi forventer, at efterspørgslen efter grundmetaller vil holde væksten på 1% til 3% i andet halvår. I forsyningssiden anbefales det at være opmærksom på støttemodtagerne under omstruktureringen af den industrielle struktur og samtidig anbefale metalprodukter med stift venstre skift og efterspørgsel sejhed.

Grundmetaller: Den nye forsyningscyklus + efterspørgselsforventning er kilden til prisvolatilitet. Under omstruktureringen af den industrielle struktur har førende virksomheder fordel af kortposition. De administrative faktorer styrer forsyningskurven til at stifte forskydning til venstre. For eksempel begrænser kobber kobber import, elektrolytisk aluminium forsyning elasticitet er begrænset, tin malm smag falder, og ikke-jernholdige metalindustrien træder i en ny forsyning cyklus. De forventede udsving i efterspørgselssiden i 2018 har en øget vægtningseffekt på priserne. 1, kobber. Kobberkoncentratforsyningsvæksten faldt, miljøbeskyttelse og andre politikker begrænser brugen af import af affald af kobber, optimistisk om profitudgivelsen og værdiansættelse af knappe store minefinansieringsvirksomheder. 2, tin. I verdens største blikminer faldt Myanmars oprindelige mineraler fra 10% til 1% til 1,5%, og nedstrøms 50% blev brugt til elektronisk svejsning af produkter. Efterspørgselssiden fastholdt en vækst på 1%, og sejheden var tilstrækkelig. 3. Aluminium. I reformrevisionen efter forsyningssiden anbefales det at forstå de førende støttemodtagere under omstruktureringen af den industrielle struktur. Det anbefales at være opmærksom på Zijin Mining, Tin Industry og China Aluminum.

Små metaller og nye materialer: For at forstå metalkategorierne med strategiske egenskaber og udviklingen i efterspørgselsindustriens efterspørgsel forventes værdien af nye metalmaterialer at blive revurderet. 1. Sjældne jord permanente magneter. Tilførslen af sjældne jordarter og permanente magneter er stærkt koncentreret i Kina. Politikken er at drive kernefaktoren for den opadgående ændring af prisen på sjældne jordarter. Nye energikøretøjer er stadig den stærkeste drivkraft for nye permanente magnetkrav i fremtiden. I andet halvår vil indekset for overholdelse af sjældne jordarter udvides. I det lange løb er det den eneste måde for industrien at standardisere. 2. Molybdæn wolfram. Fordelene ved udgangen af minedriftsminer er efterspørgselsstrukturen af stål og karbid optimeret. 3. Titanium. Genopretningen af den militære boomcyklus har øget efterspørgslen efter high-end titanmaterialer. Som titanium-behandlingsteknologien styrkes af de store lande, vil industrien indlede en omvendt fortjeneste. 4, kobolt lithium. Efterspørgslen vokser støt, og udbudsvognen er relativt sikker i de næste tre år, og priserne forventes at forblive høje.


TianChengQianHai er en ISO 9001 certificeret virksomhed specialiseret i fremstilling og markedsføring forventet stigning i efterspørgslen ikke-jernholdige metaller børsnoterede selskaber står over for revaluering. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: forventet stigning i efterspørgslen ikke-jernholdige metaller børsnoterede virksomheder står over for revaluering, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset tilbud, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like