Høj kvalitet PTC Varmeelementer Til Elektrisk Massager

Høj kvalitet PTC Varmeelementer Til Elektrisk Massager
Produktdetaljer

Brugerdefineret behandling: Ja

størrelse: Tilpasset

Materiale: Keramisk

Form: Square

Maksimal spænding: 220 (V)

Effekt: Kan laves på forespørgsel (W)

Hovedformålet:

Massager opvarmning komponenter

Certificering: CQC, TUV


PTC-standarden er at bruge PTC, da en varmekildevarmeanordning er en ny type ikke-blæsende PTC-varmekrop med høj effekt. Ved fælles PTC-komponentplacering på begge sider af et par metalelektroder med ledningsisolering, gul papir på overfladen af ​​metalelektroder på sættet og derefter sætter eller indsættes på metalpladen eller en keramisk pladeafkølingsdel af PTC Standardvarmeelement har fordelene ved høj effekt, automatisk temperaturstyring, høj pålidelighed, sikker og pålidelig, uden hår, en bred vifte af omgivelsestemperatur. Kan bruges til kosmetiske apparater, elektriske massager, hårklip, hårkrøller, vokssmeltningsanordning, dampkammer, limpistol og elektriske strygejern og andre enheder, vi kan producere forskellige typer produkter i henhold til kundens krav.

TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring af høj kvalitet ptc varmeelementer til elektrisk massager. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: høj kvalitet ptc varmeelementer til elektrisk massager, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like