Immersion vandvarmer med rustfrit stål hus

Produktdetaljer

Flange elektriske varme rør er en flerhed af elvarmerør svejsning eller skruet til en flange, der danner en høj effekt, den samlede folding varmeapparat. Varmeelementets temperaturhus, termoelementer kan indsættes i termoelementet, der er lavet af temperaturstyret overvarmer. Forhindre tørt, effektivt forlænge levetiden.

Der er to måder at forbinde, den ene er gevindforbindelse og den anden er flangeforbindelse. Også kendt som flatflangeforbindelsen. Fælles Specifikationer Størrelse DN50mm - DN400mm,

Flange varmeflange almindeligt anvendte materialer er: kulstofstål, rustfrit stål

Varmepumper, der almindeligvis anvendes: kulstofstål, rustfrit stål,

Flange varmeapparat almindeligt anvendt specifikationer 3KW, 6KW, 9KW, 12KW, 15KW, 30KW, 50KW, 100KW, 150KW og så videre.

Flangevarmer til el-kedler, elektriske kedler, solsystemer, solvandstanke, kemiske tanke og andre steder, der skal opvarmes.


【Flange elvarmer tekniske parametre】

(1) Spænding: 220V, 380V

(2) feberdiameter: Φ8.5-Φ32

(3) varmepumpe: SS304 rustfrit stål, SL3316 rustfrit stål, kulstofstål

(4) Hovedstrømmen: 3KW-150KW

(5) arbejdstryk: 0,6 MPa-1,6 MPa

(6) flange og trådmateriale: rustfrit stål, kulstofstål


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i produktion og markedsføring nedsænkning vandvarmer med rustfrit stål boliger. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: nedsænkning vandvarmer med rustfrit stål hus, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like