PTC luftvarmer til batteriladning til opladning

PTC luftvarmer til batteriladning til opladning
Produktdetaljer

Brug eksempler:

Batteri og stor kondensator kræver en høj effektbelastning ved afladning. Det generelle udladningsbehov er mere end 10 kW. Hvis PTC-korrugeret varmeapparat bruges til at udlade kondensatoren og opvarme den med ventilatoren, kan den opfylde kravet.

Brug opmærksomhed:

1, vi skal bruge fans til at opvarme PTC. Vindhastigheden har stor indflydelse på belastningskraften. Generelt er jo større vindhastigheden desto større er strømmen. Hvis der ikke er vind, vil belastningen ikke blive beskadiget, men strømmen vil naturligvis falde.

2 er lastvolumenet af PTC ikke let at gøre meget nemt, når belastningskravet er forholdsvis stort, anvendes belastningskombinationen.

3, jo tættere afstanden mellem aluminium-krusningerne er, jo større vindmotstanden er, men jo større afstanden er mellem krusningerne, jo lavere er effekten.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring ptc luftvarmer til batteriladning til discharger. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc luftvarmer til batteriladning til discharger, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset tilbud, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide