Ptc keramisk konstant temperatur opvarmning plade

Ptc keramisk konstant temperatur opvarmning plade
Produktdetaljer
  1. Overfladen uopladet ptc opvarmer overfladen uopladet ptc varmelegeme er en slags høj effekt ptc varmelegeme. PTC-elementet er installeret i aluminiumrøret og isoleret fra aluminiumrøret. Aluminiumsrøret er forsynet med finner eller riller uden for røret. Den er sikker og pålidelig, stabil i kraft, støjsvag, lang levetid, god mekanisk styrke mv. På grund af sin gode sikkerhedsevne er den hovedsagelig brugt i klimaanlæg, varmeventilatorer, steriliseringsskabe mv. Høj effekt boligvarmere såsom tørretumbler. 2. Levende korrugerede ptc varmelegemer, levende korrugerede ptc varmelegemer, en klasse af høj-effekt blæser ptc varmeapparater på begge sider af de almindelige ptc komponenter med korrugerede radiatorer, de bølgede huller kan give varmeforsyning gennem luften. Det har en række fordele som høj brændværdi, stabil strøm, lang levetid, høj pålidelighed, ingen åben ild og så videre. Det har været meget udbredt i opvarmning fan, klimaanlæg, desinfektør, tørretumbler mv På det indenlandske opvarmning udstyr såsom tørring boks. 3. Varmeapparaterne har brug for opmærksomhed ved brug af en ptc varmelegeme. Varmeapparatets kraft påvirkes stærkt af det ydre miljø. Den ideelle testmetode er at installere i hele maskinen under arbejdsvilkårene. Normalt for begge sider at kontrollere og bekræfte. I praktisk drift justeres de relevante parametre i den simulerede luftkanal med tætningsprøven, der er bekræftet i hele maskinen. Omgivelsestemperaturen holdes generelt ved ca. 20 ° C eller 25 ° C under testen. B # en0 # varmeapparatet har fænomenet termisk udvidelse i drift. Derfor skal vi i forbindelse med konstruktionen konstruere, at der er et bestemt hul på 5 mm eller mere omkring varmeapparatet. Hvis vi vælger den overfladebelastede varmelegeme, skal vi også overveje anti-chokforanstaltningerne og den sikre afstand, når fordamperen fryser for at sikre, at der ikke er nogen menneskekroppe. Muligheden for metal- og frostkontakt. Det er sikkert at vælge den overfladeisolerede varmelegeme. D, når varmeren er installeret med trefaset strømforsyning, skal den tilsluttes med y-type, og neutralt punkt skal forbindes til nul linje. Undgå det problem, at en spændings spændingsspænding er for høj på grund af tre-fase ubalance.

TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring ptc keramiske konstant temperatur opvarmning plade. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc keramiske konstant temperatur opvarmning plade, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide