Ptc til varmt vandvarmer

Ptc til varmt vandvarmer
Produktdetaljer

Først,

1, termisk ledende materiale (medium): vand, olie, alkohol, superledende væske og andre væsker.

2. Anvendelse af PTC vandcirkulation opvarmning: øjeblikkelig elektrisk vandvarmer, lille køkken skat, solenergi hjælpeopvarmning, intelligent elvarme kedel, olierørledning opvarmning, elektrisk hjælp opvarmning af central air condition, opvarmning og opvarmning af bil, tog brændstof, vand instrumentering mv.

produkt manual:

PTC-væskevarmeren er en type PTC-varmelegeme, hvor temperaturen stiger, når væsken strømmer og det varmeafledende element ikke oplades. PTC-standarddelen er indeholdt i et specielt legeringsrør, og varmen, der genereres af PTC-elementet, overføres til væsken i beholderen gennem det specielle legeringsrør. Sikker og pålidelig, vand separation, bekvem og hurtig, klar til brug, lang levetid, energibesparelse og miljøbeskyttelse. Dette produkt er egnet til hjemme- og industrielle vandvarmere, såsom drikkevand, vandvarmere, såsom vandcirkulationsvarmere, hjælpevarme og andet opvarmningsudstyr.

For det andet tekniske krav

Spænding: 12V ~ 230V, AC og DC til rådighed

Flow: Ifølge kundekrav 50ml / min ~ 2000ml / min

Effekt: 300W ~ 700W

Lækstrøm: ≤0,7mA

Indgangsstrøm: ≤2 gange stabil strøm

Størrelseskrav: I henhold til kundens krav


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i produktion og markedsføring ptc til varmtvandsbeholder. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc til varmtvandsbeholder, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like