Ptc varmelegeme til printerforvarmning

Ptc varmelegeme til printerforvarmning
Produktdetaljer

PTC komponenter, også kendt som PTC thermistor keramik, som er en slags halvleder med en positiv temperatur koefficient af funktionelle keramik. Modstanden af PTC falder med stigende temperatur, inden temperaturen ændres. Temperaturen stiger fra overgangstemperaturen til den termiske afløbstemperatur, og modstanden stiger med stigningen i temperaturen. PTC komponenter med konstant temperaturopvarmning, langt naturligt liv, energibesparelse, ingen åben flamme, god sikkerhedsevne, nem at regulere varme- og spændingsspænding og en række traditionelle elektriske komponenter uforlignelige fordele. Nu er PTC-komponenter blevet anvendt i vid udstrækning på mange områder af husholdningsapparater, elektrisk udstyr, elektronisk udstyr og bilindustrien.

PTC keramiske varmeelement kan produceres i henhold til behovene i forskellige former og forskellige specifikationer, almindelig rund, rektangulær, lang bar. PTC varmelegeme kan bruges normalt under lavspænding (DC3V-36V) og (AC100V-240V), lavspændings PTC element er egnet til alle former for lavspændingsvarmer, instrument lavtemperatur kompensation, varmeapparater på køretøjer og computer periferiudstyr.

Standard PTC varmelegeme er en ny type høj-power-ikke-hårblæsende PTC varmeelement. På begge sider af almindelige PTC-komponenter er der monteret elektroder med bly-on metal. Overfladen af metalelektroderne er dækket af isolerende gul papir, og ydersiden er dækket af eller limet til de varmeafledende dele, såsom metalplader eller keramiske plader. Standard PTC varmelegeme med høj effekt, høj pålidelighed, sikkerhed, intet hår, brug af en bred vifte af omgivelsestemperatur fordele. Er nu meget udbredt i forvarmning af printeren, forvarmning af dieselmotor, isoleringskande, termoer, varmeplade, elektrisk jernpande, varm mælk, tørretumbler, håndvarmer og andre små varmeapparater.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring ptc varmelegeme til printer forvarmning. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc varmelegeme til printer forvarmning, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like