PTC varmeapparater til varmluftsblæser og tørring drivhus

PTC varmeapparater til varmluftsblæser og tørring drivhus
Produktdetaljer

Denne type PTC varmeapparat har fordelene ved lille termisk modstand, høj varmeoverførsel effektivitet, er en automatisk termostat, strømbesparende elvarmer. En af sine fremragende egenskaber er sikkerhedens ydeevne, enhver applikation vil ikke producere som elektriske varmelegemeovner overfladen "rød" fænomen, der forårsager forbrændinger, brand og andre sikkerhedsrisici.

De mest bemærkelsesværdige funktioner er:

1. Provincial omkostninger, lang levetid.

Ingen speciel termostat- og RTD termoelement temperaturføler temperatur tilbagemelding, der er i stand til at opvarme varmeren kontrol, dens temperatur er justeret af sine egne materialegenskaber, så produktet har meget større end brugen af andre varmeapparater liv.

2. Sikker, grøn.

Varmelegemet opvarmer temperaturen under 200 grader Celsius i flere kvaliteter under alle omstændigheder

Kropet er ikke rødt og har en beskyttende barriere. Enhver applikation kræver ikke asbest og andre isoleringsmaterialer i

Line køling behandling, kan være sikker på, at der ikke er brug for på menneskeskallen og forårsage et brandproblem.

3. spare elektricitet

Sammenlignet med elvarmerør og modstandsstrålevarmeprodukter, er dette produkt baseret på materialets egenskaber i overensstemmelse med ændring af omgivelsestemperatur for at justere sin egen termiske effekt, så det kan optimere varmeforbruget til varmeren for at minimere kontrollen , mens materialets høje termiske effektivitet også øger kraftig udnyttelseseffektiviteten af elektrisk energi.


· Hurtig opvarmning, automatisk temperaturregulering i tilfælde af blæsersvigt, lang levetid

Bredt spændingsområde, kan konstrueres efter behov mellem 12V-380V

· Let at designe, kan være ethvert design fra lille strøm til høj effekt, formen kan også konstrueres efter behov

· Forbrænd ikke, sikker og pålidelig, PTC feber rød ikke, ingen åben ild


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring ptc varmeapparater til varmluftsblæser og tørring drivhus. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc varmelegemer til varmluft blæser og tørring drivhus, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide