PTC Bæltevarmer

PTC Bæltevarmer
Produktdetaljer

Applikationer:

tørretumbler, luftvarmer, klimaanlæg varmeapparat, mygdrækker, bilvarmer, luftfugtighedsapparat, luftfugtiggørelsesanordning, opvarmningsplade, massager, fysioterapi maskine, varm limpistol, hårcrimper, hårrør, kaffe / mælkevarmer, vandkedel, og så videre. Hvis overfladetemperaturen af ​​slutproduktet var under 260, er PTC meget velegnet som et varmeelement.


Varsel:

1) Overflade temperaturen på PTC kan styres af sig selv, kontrol kredsløb og beskyttelseskredsløb kan udelades i de fleste apparater.

2) Det kan bruges til opvarmning af væske, og det er ikke noget problem, når væsken tørres.

3) Det kan bruges til opvarmning af luft med blæserblæsning, og det er ikke noget problem, når ventilatoren ikke fungerede ..

4) Der er fire elektroder belægning, der skal vælges: halsringe + sølv, smeltestråle aluminium, skærmtryk aluminium, skærm print aluminium + sølv.

5) Meget langt liv, 10 år eller længere er muligt.

6) Meget høj pålidelig, over temperatur var umuligt.

7) Overfladetemperaturen øges (eller falder) ca. 8, når den tilførte spænding øges (eller falder) 2 gange.

8) Der er ingen ledninger, isolatorer eller skal til denne type. Kunden kunne vælge andre typer fremstillet af vores firma.

9) Parallel forbindelse er nødvendig for to eller flere PTC-tilslutninger.

10) Stabil effekt kan være meget anderledes med forskellige anvendte tilstand for samme PTC. Jo hurtigere er varmeledningen, desto højere er stabil tilstand.

11) I de fleste situationer var op- og bundelektroder egnede; kun i nogle meget specielle situationer bruger vi par up elektroder og to sider elektroder. Udvælgelse til nogle specifikationer med op- og bundelektroder.


Min.Order Mængde:

10000 stykker / stykker

Forsyningsevne:

100000000 stykker / stykker pr. År

Havn:

Shenzhen havn

Betalingsbetingelser:

T / T

Emballage og levering

Emballeringsdetaljer:

380/270/160 karton

Leveringsdetalje:

15 dage efter modtager betalingen


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i fremstilling og markedsføring ptc bælte varmeapparat. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc bæltevarmer, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like