Ptc Varmtvandsvarmer, Varmevandsbeholder, Varmtvandsbeholder

Produktdetaljer

Effekt: 1000-8000W

Driftsspænding: 220V

Varmeapparatet anvender en keramisk PTC-termistor som et varmegenererende materiale ved anvendelse af dets halvlederhulrumsprincip til at omdanne elektrisk energi til varmeenergi. Dens egenskaber er:

Virkelig vandkraft adskillelse: PTC varmepladen opvarmes på vandtankens ydre væg, som virkelig realiserer adskillelsen af vand og elektricitet. Høj termisk effektivitet: På grund af varmeledende overflades store kontaktområde med vand kan der ikke genereres vandbobler (vandbobler kan blokere varmeledning) på kontaktfladen, så den termiske effektivitet er meget højere end den elektriske varme rør.

Varmeelementet genererer kun termisk energi ved opvarmning, og der er ikke noget lysforbrug; Udover at generere varmeenergi udsender varmeledningen i opvarmningsrøret lys for at generere lysforbrug.


TianChengQianHai er en ISO 9001 certificeret virksomhed specialiseret i fremstilling og markedsføring ptc varmtvandsbeholder, varmelegeme til vandvarmer, rørvandvarmer. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: ptc varmtvandsvarmer, varmeapparat til vandvarmer, rørvandvarmer, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset tilbud, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like