Understøtter luftvarmer med dæksel og en ventilator til

Understøtter luftvarmer med dæksel og en ventilator til
Produktdetaljer

For traditionelle varmelegemer afhænger hovedsagelig af strålende varmeledning, opvarmning af affugningseffekt er ikke ideel, på varmeelementets kabinetvarmeelementer som termisk beskadigelse og andre mangler i den oprindelige varmereform, baseret på intern brug af PTC varmeelement, har varmeelementet en selvstændig termostatisk konstant temperaturopvarmning, ingen åben flamme, høj varmeoverførselshastighed, minimal påvirkning af strømforsyningsspændingen, det lange naturlige liv og andre traditionelle varmeelementer, der er uforlignelige fordele. Varmeapparatet ændres med de eksterne miljøforhold og ændrer deres egen varmekraft, det vil sige når omgivelsestemperaturen er lav, endoterm mere, varmerens varmeafledning er god, dens egen effekt er stor. Tværtimod er det lille. En miniature aksial flowventilator er eksternt tilsat for at få luften i kabinettet til at producere konvektionsledning, den samlede temperaturstigning er hurtig, varmen er jævnt fordelt, affugtningen er hurtig og effekten er indlysende, og der er ingen negativ indflydelse på komponenter i kabinettet. Varmeapparatet bevares altid under lav temperatur. Udvid deres egen forventede levetid. Kan også installeres i det mikroaksiale ventilatorluftfilterstøv. Arbejdet kan effektivt filtrere støvreguleringsområdet, der er egnet til at forhindre overfladestøvforurening forårsaget af reduceret isolering, hvilket førte til nedbrud og lækageulykker. Er opgraderingen af ​​varmerens produkter.

Note: 1) Ifølge kundens krav til elproduktion;

2) opvarmning en del af spændingen 6 ~ 600V, AC, DC kan tilpasses; 90X90, 130X130 ledig størrelse 110V, 220V AC spændingsventilator; Alle størrelser er tilgængelige DC 12V og 24V spændingsventilator;

3) Varmelegeme UL-kode: E207611;

4) Kan installeres temperaturregulator, temperatur sikring;

5) Blæserhastigheden har større indvirkning på varmelegemets stabilitet;

6) Angiv enhedens pris på produktet i tabellen, hvilket er enhedsprisen for den mest grundlæggende konfiguration. Den specifikke enhedspris bestemmes efter produktets specifikke krav og mængde.

7) høj temperatur type, det vil sige i vinden (cyklus) temperatur mellem 60 ~ 120 ° C, i forhold til den lave temperatur type, lavere strøm, prisen højere.


TianChengQianHai er et ISO 9001 certificeret firma specialiseret i produktion og markedsføring støtte luftvarmer med hus og en fan for. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.
Hot Tags: støtte luftvarmer med hus og en fan for, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, citat, gratis prøve
Undersøgelse

Du kan også lide