Elektrisk isoleret PTC luftvarmeelement

Elektrisk isoleret PTC luftvarmeelement
Produktdetaljer
TianChengQianHai er en ISO 9001 certificeret virksomhed, der er specialiseret i fremstilling og markedsføring af elektrisk isoleret ptc-luftvarmeelement. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina tilbyder vores fabrik dig også gratis prøve, tilpasset service samt tilbudsrådgivning.

Elektrisk isoleret PTC luftvarmeelementGrundlæggende info

  • Størrelse: Tilpasset

  • Type: Luftvarmeelement

  • Wattage: Tilpasset

  • Transportpakke: Karton

  • Oprindelse: Guang Dong, Kina

  • Certificering: ISO9001, CE

  • Spænding: Tilpasset

  • HS-kode: 851680000

  • Anvendelse: Klimaanlæg, varmluftsgardin maskine, tørretumbler, tørretumbler, affugtere, luftvarmer, bil osv. Har brug for varm luftudstyr.

Produkt beskrivelse:
PTC-varmeren kaldes PTC-varmeapparatet ved hjælp af et PTC-keramisk varmeelement og aluminiumskomponenter.
Det består af galvaniseret stålplade, rustfrit stål korrugeret fjederplade, galvaniseret plade, enkeltlags aluminiums finner, PTC opvarmningsstykke, dobbelt aluminiums finner, nikkel kobberelektrodeterminal og PPS plasttemperaturelektrodeskede. Produktet på grund af vedtagelsen af den U-formede bølgefinne og forbedrer varmeafledningsgraden og kombinerer fordelene ved både klæbemiddel og mekanisk, og tager fuldt hensyn til PTC-varmeelementet i en række varme, elektricitet, stærk bindende kraft, termisk ledningsevne, fremragende varmeafledning, høj effektivitet, sikker og pålidelig. PTC-varmeapparatet har fordelene ved lille termisk modstand, høj varmeoverførselseffektivitet og er en slags automatisk konstant temperatur og elektrisk varmeapparat. Og et af dets fremtrædende træk er sikkerhedsydelsen, at tilfældet med blæserens fejl stopper med at rotere, PTC-varmeapparatet på grund af mangel på tilstrækkelig varme, vil dens kraft automatisk falde kraftigt. På dette tidspunkt opretholdes overfladetemperaturen for varmeapparatet omkring Curie-temperaturen (generelt i 250 ° C) for at frembringe såsom elektrisk opvarmningsrørstype af varmeoverfladen af det "røde" fænomen.


Kontakt os:

Kontaktperson: Jane

E-mail: jane@tcqh-cn.com

WhatsApp: +13215236565

WeChat: hlj287974713


Hot Tags: elektrisk isoleret ptc luftvarmeelement, Kina, leverandører, fabrik, fabrikanter, tilpasset, tilbud, gratis prøve
Undersøgelse

You Might Also Like